Juk.. ZO worden dus gummy snoepjes gemaakt..

Iedereen kent ze wel.. De vrolijk gekleurde gummy snoepjes! Wie is er niet met deze snoepjes groot geworden? De vraag is nu; Weet jij eigenlijk wel hoe en waarvan deze snoepjes gemaakt worden? De Belgische filmmaker Alina Kneepkens heeft een korte film gemaakt over het productie proces van gummy snoepjes. Ze wil mensen graag bewust maken van wat ze in hun mond stoppen. In 2 minuten laat ze haar kijkers zien wat het hoofdbestanddeel van gummy snoep is..

Deze video laat het proces van begin tot einde zien. Of eigenlijk beter gezegd, van het einde tot het begin. De film begint namelijk bij het eten van een gummy snoepje en eindigt bij het hoofdbestandsdeel.

Deze korte film is onderdeel van een hele serie korte documentaires over het bereidingsproces van alledaagse dingen die wij eten. Al deze films zijn niet heel geschikt voor mensen met een gevoelige maag.. Je bent dus gewaarschuwd.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *