ONDERZOEK TOONT AAN DAT ZEURENDE MOEDERS EEN AANZIENLIJK GROTERE KANS HEBBEN OP SUCCESVOLLE KINDEREN!

http://caindiainfo.com/?q=tadalafil-tablets-5mg-uses “Luister je wel?! Maak je huiswerk! Ruim de was op! Waarom staat je tas in het midden van de keuken? Je moet om 8 uur thuis zijn. Maak je bed nou eens op! Heb je je tanden wel gepoetst? Eet nou eens een keer netjes. Je mag niet langer slapen dan tot 10 uur. Heb je je kamer al opgeruimd? HANG NOU EENS DIE JAS OP!”

Om ziek van te worden..  Die zeurende moeder.  Maar nu weten we dat het niet erg hoeft te zijn.  Ga er vooral mee door mam! En als je wekker morgen afgaat: Slaap dan even uit. Laat die moeder maar zeuren! Waarom? Hier is een vrij simpele verklaring voor.. Onderzoek heeft aangetoond dat zeurende moeders een grotere kans hebben om succesvolle kinderen voor te brengen. Laat die moeder dus maar lekker zeuren!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *