ROOK JIJ NOG STEEDS? DAN EINDIG JIJ ZO!

In Nederland zijn er bijna 3 miljoen mensen die 5 keer of vaker per dag een sigaret aan steken. Een gedeelte daarvan heeft in de maand oktbober ongetwijfeld geprobeerd te stoppen met deze vervelende verslaving. Oktober is namelijk door de Nederlandse Hartstichting een paar jaar geleden immers benoemd tot het inmiddels bekende ‘Stoptober’. Een maand waarin rokers gaan proberen om die ziekte stokjes te laten liggen.

Ontzettend moeilijk is het natuurlijk. Want als je al jarenlang dagelijks rookt kan je daar niet zomaar even mee stoppen. De grootste reden hiervoor is het automatisme waarmee een sigaret opgestoken wordt. Daarom hebben we voor al die diehard rokers een goede tip! Na het zien en vooral horen van de rookmevrouw in Lingo stop je geheid!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *