Stage lopen bij Kim Holland.. De ideale stageplaats?

Voor de meeste leerlingen is het een lastig karwei.. Het vinden van de ideale stageplaats. Daar willen we je nu een handje bij helpen. Heb jij, of misschien één van je vrienden, altijd al interesse gehad om aan de slag te gaan in de ‘natuurfilm’ industrie? Bekijk dan hieronder de stagevacature!

Functie: Kwaliteitsmanager
We hebben duizenden films op Kim Holland TV geüpload en we zoeken een tijdelijke kracht die alle films naloopt en rapporteert welke films nog in het aanbod erbij gezet kunnen worden. Denk aan films van amateurs, debutantes en ervaren rijpe vrouwen

Wat wordt er van je gevraagd?
– Je moet een geoefend oog hebben voor echte kwaliteitsfilms.
– Je moet één week lang alles geven wat je in je hebt. En ja, dat mag ook letterlijk zijn.

Een voorbeeld van wat er kan én mag:

Ben je hier warm voor geworden? KLIK DAN HIER om je aan te melden ;-)!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *