COMPILATIE: Dit waren dan de grootste InternetGekkies van 2017!

Dat was het weer, het jaar zit er weer bijna op! Een goed moment dus om even in vogelvlucht het jaar nog eens door te nemen! Zo was 2017 het jaar van Jeroen. Iedere Jeroen in Nederland zal deze viral kotsbeu zijn.. Zij zijn immers de hoofdrolspelers in dit waanzinnige filmpje! Ook hebben we dit jaar geleerd dat nee toch echt nee is en dat we niet zomaar in de tuin moeten gaan barbequeën..

Angelo was ook dit jaar weer erg irritant maar gelukkig waren er een hoop vrolijke mensen die daar hartelijk om konden lachen. 2017 is ook het jaar waarin ‘Pardon?! Doe normaal’ een nieuwe slogan is geworden. In Rotterdam kan je ondanks het kampioensfeest schijnbaar zonder problemen een pan bami naar beneden pleuren.

Ook was 2017 het jaar van het geluiden na doen waarbij de ‘Tatatata tatata’ mevrouw er met kop en schouders bovenuit steekt! En op de valreep van dit prachtige jaar hadden we nog het nuchtere mannetje uit Friesland dat een erg duur cadeau voor Sinterklaas vroeg, het niet dacht te krijgen, en toch het cadeau kreeg!

Ga even lekker op de bank zitten, voetjes omhoog, drankje er bij en trek die zak chips open.. zodat je optimaal kan genieten van de aller leukste gekkies van 2017

© InternetGekkies

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *