Knallend het jaar uit met deze vuurwerk gekkies!

Over 3 dagen mogen we het nieuwe jaar gaan inluiden met wat mooie knallers. De meeste mensen gaan gewoon zoals het hoort, in Nederland hun vuurwerk halen en gaan daar netjes en veilig mee om. Maar er zijn toch een paar gekkies die net een stapje verder gaan.. Wij hebben voor u een verzameling van filmpjes gemaakt die u niet mag missen!

We beginnen met de grootste klassieker die ons land kent:

Overigens heeft de lieftallige Gwen van Poorten onze Tom nog eens opgezocht. Mocht je dat willen bekijken dan kan dat wanneer je HIER klikt.

Ook hebben we in 2017 een nieuwe klassieker leren kennen. Jeroen speelt wat met vuur en de gozer die filmt zorgt er uiteindelijk voor dat jullie dit filmpje volgend jaar ook in deze compilatie gaan zien:

Om jullie wat leuke ideeĆ«n te geven; Stop eens wat vuurwerk in een put šŸ˜‰

Zorg dat je schoonmoeder in de buurt is.. Dat moet toch intens genieten zijn!

Heb je nou zelf geen zin om je zuur verdiende geld uit te geven aan vuurwerk? Ga dan bij die gekke buurman om de hoek kijken en geniet van een vuurwerkshowtje:

Zin om zelf wat in elkaar te knutselen voor een mooi prijsje? Probeer het met deze thunderking bom:

Zo.. Nu heb je wel weer genoeg vuurwerk gezien. En willen wij graag deze kans benutten om jullie te bedanken voor 2017. Het was een fantastisch jaar waarin we vele mooie gekkies hebben mogen toevoegen aan de Nederlandse erelijst. Bij deze: Wij wensen jullie een zeer vrolijk en gelukkig nieuwjaar!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *