Kevin Hart wint $40.000 met pokeren door een foutje en geeft geld terug! (Beelden)

Kevin Hart, wie kent hem niet? Deze kleine grote man deed mee aan een potje poker tijdens de Pokerstars Championship Cash Challenge Series 2018, in de Bahamas. Aan de tafel waaraan hij speelde zat onder andere poker kampioen Daniel Negreanu. Meneer Hart belandde in een stevig potje wedden met de Duitse Mila Monroe, wie overigens ontzettend zat te bluffen.

Mila ging all-in maar had niet door dat Kevin Hart op zijn beurt dacht dat hij een ontzettend goede hand had. Hij ging er van uit dat hij een straatje had, waarmee hij de meeste opties van Mila kon uitschakelen.  Kevin Hart ging op geheel eigen wijze met Mila mee en, gelukkig voor hem, had hij de beste kaarten.

Toen Kevin Hart besefte dat hij een grote fout had gemaakt, liet hij zien toch nog het lieve kleine mannetje te zijn. Hij gaf namelijk $15.000 terug aan Mila. Mila kon hierdoor op haar beurt weer verder spelen. Bekijk hieronder de beelden. Zouden jullie ook zo aardig zijn als het om zo veel geld ging?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *