Rapper Sjors dropt natuurfilm en het is nog erger dan je dacht!

Dat Rapper Sjors een natuurfilm ging maken was al een tijdje bekend. Of hij ook daadwerkelijk daad bij het woord zou voeren was voor vele de vraag. Sjors, die de laatste tijd ontzettend veel in het nieuws is geweest door zijn (fake?!) relatie met de Spaanse Sue, gaf vorige maand aan dat hij een natuurfilm wilde maken. Vele dachten dat hij daarvoor een ‘cougar’ zou uitzoeken. Sjors heeft namelijk al meerdere malen naar buiten gebracht een mooie moeder te zoeken om een relatie mee aan te gaan.

Maar vanochtend was het dus zo ver. Sjors dropt zijn video op de wereldberoemde website jeweetwelhub.com, onder de gebruikersnaam ‘ sjors1992’. Mocht je het filmpje via daar willen zien dan kan je er natuurlijk gewoon naar zoeken. Wel op eigen risico zeggen we er alvast bij.. Sjors heeft het namelijk zo geregeld dat zijn natuurfilm nog viezer werd dan dat mensen al zouden verwachten van hem. Hij heeft de film namelijk opgenomen met een andere acteur die een kruising is tussen een man en een vrouw. Hij gaat dus van pindakaas in zijn keel naar pindakaas op zijn steel…

De beelden kunnen we helaas niet hier zetten maar een korte samenvatting kun je zien in deze video van Dumpert! Een mooi begin van het weekend haha.. Ohja.. filmpje is een tikkeltje NSFW

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *