[VIDEO] Escape Room die volledig gebaseerd is op SAW-films..

De SAW-films zijn de bekendste en engste horrorfilms van de laatste jaren. Je zal niet de enige zijn die ooit met een kussen voor zijn hoofd deze films heeft ‘gekeken’. Combineer dit met een Escape Room en je zult de engste ervaring van je leven tegemoet zien! Een genie uit Las Vegas bedacht om een Escape Room volledig in te richten naar de SAW-films. In Sin City opent op 26 januari The Official SAW Escape Experience.

In de Escape Room zal je in een verlaten slachthuis moeten zien te ontsnappen uit donkere kamers waar de griezelige Jigsaw je vertelt wat je allemaal moet doen. Doe je dit niet? Dan zal je op een bloederige manier sterven. Met andere woorden.. je speelt eigenlijk zelf de hoofdrol in de SAW-films.. Wil je weten hoe dit er ongeveer uit gaat zien? Kijk dan onderstaande video en bedenk je of, en met wie, je hieraan mee zou willen doen…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *