43-jarige Sara uit Amsterdam verhuurt een kamer voor 395 euro. Durf jij nog als je dit zo leest?

Wanneer je als student, of in dit bijzondere geval, als studente een verblijf nodig hebt in Amsterdam, dan kan dat nog weleens een lastige taak gaan worden. Dit komt omdat de prijzen in Amsterdam nog steeds torenhoog zitten. Het is dan altijd fijn als er een Amsterdammer is die een kamer in zijn of haar huis verhuurt voor een bijzonder mooi prijsje!

Vooraf is het vaak moeilijk inschatten in wat voor situatie je dan precies terecht komt. Je wilt als studente zijnde toch in een prettige omgeving leven waardoor jij daar de leukste tijd uit je leven kan hebben. Want eerlijk is eerlijk, studeren doe je niet voor het leren ;-). Om meteen maar aan te geven hoe Sara er zelf in staat, heeft ze er een uitgebreide omschrijving bij gedaan:

Deze uitgebreide omschrijving laat zien hoe Sara er in staat.. Gelukkig doet ze nog wel de vriendelijke groetjes.. Wil je dan weten waar je terecht komt? Dit is de kamer:

Met als meest griezelige puntje nog wel de tuin 😉

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *