Dromen komen uit! M&M komt met dit nieuwe product:

De meeste mensen zijn dol op chocola en dan met name op chocopasta en M&M’s. Wanneer je begint aan een zak M&M’s bij een goede serie of film, is ‘ie vaak al op voordat de eerste reclame begint. Het antwoord van M&M was grotere zakken maar ook die kunnen de mensen niet in hun behoefte voorzien.

Het is dan ook voor vele een droom dat er M&M Chocopasta in de schappen van de supermarkten komt te staan. En laat dit nou net een droom zijn die deze week uitkwam! In een Engelse supermarkt is namelijk een pot M&M Chocopasta gespot, die schijnbaar als zoete broodjes over de toonbank gaan.

Vaak worden producten als deze in Engeland getest om vervolgens door te voeren naar Europa. Dit betekent dus dat je waarschijnlijk binnenkort ook naar de Nederlandse supermarkten kan om dit product te kopen! Kan je nu al niet meer wachten? De eerst volgende vlucht naar Londen kost €78,- dus dan weet je wat je te doen staat ;-). Hier op de redactie denken wij dat je dit best nog wel eens terug kan verdienen als je de meegesmokkelde potten hier verkoopt.

Check ook even deze ijzersterke reclame van M&M voor de superbowl van aankomende zondag!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *