Rapper Sjors komt met nieuwe nummer 1 hit: Rapper Sjors, ben een beest! Altijd los! Altijd feest! Yeah!

fucking american beuty sex scene Dat we dit nog mogen meemaken! De oudere generaties hebben het altijd over de hoogtij dagen van de Beatles, Abba, Prince en noem maar op maar zij zijn lang niet zo verwend als wij! Wij mogen onze kinderen gaan vertellen over supersterren als FamkeLouise, Ben en Ruurd en het hoogtepunt van nu; Rapper Sjors!

https://kutabalinews.com/online-slots-video-free-ha10jb/ De 25 jarige rapper uit Limburg is de laatste tijd enorm veel in het nieuws doordat hij een fantastische natuurfilm heeft opgenomen voor zijn fans. Deze fame gebruikt hij nu om een nieuwe nummer 1 hit te droppen in de scene met als titel: “Hoelaat begint het nou?”.

Het nummer wordt gedropt met bijbehorende clip. In deze clip heeft Sjors een aantal prachtige dames.. poppen.. als figurant. Al met al het beste recept voor een gloednieuwe nummer 1 hit natuurlijk! In onderstaand filmpje van Shownieuws kun je alvast wat van zijn nieuwe nummer proeven. Zal dit nummer net zo’n hit worden als ‘Zomer in Nederland’? Wij kunnen niet wachten om zijn nieuwe nummer te horen!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *