TRAILER: Engeste horrorfilm in jaren zorgt voor huilende bioscoopverlaters!

live dealer mobile Grote kans dat je het de afgelopen jaren vaker hebt gehoord. ‘De engste horrofilm in jaren’ en keer op keer vond je het wel meevallen. Wat nu anders is, is dat de term ‘engste horrorfilm’ komt van film experts die de première van de nieuwe horrorfilm Hereditary op het Sundance film festival zagen. Er zouden zelfs mensen zijn geweest die huilend de film hebben verlaten en dat zegt toch wel iets over deze film!

De film Hereditary gaat over de Graham familie, die na het overlijden van hun grootmoeder Ellen verschillende ontdekkingen doen over de donkere geheimen van de familie in het verleden. Hoe meer ze ontdekken, hoe meer ze van hun gruwelijke ergernis af proberen te komen. Ik zal niet te veel verklappen. Je kunt de trailer hieronder bekijken:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *