VIDEO: Dit zijn de top 5 ergste Nederlandse burenruzies aller tijden!

source url Dat buren niet altijd even leuk zijn is een feit. Ze zeuren om de kleinste dingen zoals bijvoorbeeld het (niet) weghalen van onkruid, het lawaai van de stofzuiger of over het feit dat de er wel eens wat rook van de barbecue de tuin in waait. Waar andere mensen ‘s avonds een pilsje drinken met de buurman of wat intiemere dingen doen met de buurvrouw, zit jij altijd maar met die vervelende zeurende buren.

Maar geloof ons.. Het kan veel erger! In Nederland hebben wij het geluk dat er verschillende televisie programma’s zijn waarbij we kunnen zien hoe buren met elkaar omgaan. De rijdende rechter is daar een mooi voorbeeld van. Het gaat er daar regelmatig hard aan toe want eerlijk is eerlijk.. Ik zou er ook van balen als mijn buurvrouw wat pannenkoeken voor mij heeft gemaakt, terwijl ze weet dat ik die niet zo lekker vind!

Ongelofelijk maar bovenal fantastisch dat dit allemaal op beeld vastgelegd is. Dit zorgt er voor dat wij ongestoord kunnen genieten van de ellende van anderen. Want dat is wat we graag doen toch? Zie de video hieronder voor de top 5 ergste burenruzies in Nederland:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *