365 dagen achter elkaar pizza eten. Deze gast deed het en ziet er nu zo uit:

online gambling in massachuesetts Het klinkt geweldig! Elke dag een pizza eten voor een heel jaar lang.. Hoewel het niet iets is dat dokters je zullen aanraden, was er toch een gozer die heel erg benieuwd was naar hoe zijn lichaam hierop zou reageren. Na lang twijfelen besloot hij dit experiment uit te testen. En na een jaar verraste hij iedereen met het resultaat! Velen dachten namelijk dat hij gewicht zou bijkomen en alle spieren zou verliezen.

ixtractor tiny nudes Maar integendeel, Brian was na de 365 dagen ongeveer 2,6 kilogram afgevallen en bleef een gespierd lichaam behouden. Dit houdt in dat je het trainen bij een dieet dus duidelijk niet mag onderschatten, want het betekent veel meer voor het lichaam dan dat het eten dat doet. De onderstaande video laat zien hoe Brian er uit zag na 365 dagen. Prima reden om dus gewoon lekker pizza’s te vreten in plaats van die smerige salades.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *