Bereken hier hoeveel kamelen jouw vriend/vriendin waard is!

follow Ongetwijfeld iedereen die wel eens in een Arabisch land is geweest zal dit herkennen. Jouw vriend/vriendin ‘ruilen’ tegen een stel kamelen. Natuurlijk hangt het er van of hoe dicht iemand in de rij heeft gestaan bij het uitdelen maar zelfs voor de lelijkste vriend of vriendin zal jij nog wel een kameeltje kunnen krijgen.

Wij hebben nu een site gevonden om te kijken hoeveel kamelen jouw vriend of vriendin waard is. Dit kan een belangrijke schakel zijn in de onderhandelingen voor wanneer je weer eens in een Arabisch land op vakantie bent. Voor de goede gang van zaken; een kameel is zo’n 10 tot 15 duizend euro waard. Helemaal niet eens zo’n slechte deal dus als je een stuk of 50 kamelen geboden krijgt voor jouw geliefde!

Dit filmpje laat zien hoe het ongeveer werkt. Als je het zelf (in het engels) wilt uit testen dan raden we je aan om naar DEZE WEBSITE te gaan!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *